VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Print

/magazine


SCROLL

Print

Print is uit? Nee hoor! Iets tastbaars met een mooie vormgeving laat nou eenmaal meer indruk achter dan de zoveelste online advertentie. Daarbij zien wij online en print niet als concurrenten van elkaar, maar juist als factoren die elkaar versterken. Wij weten uit ervaring dat veel doelgroepen nog steeds een papieren magazine willen hebben. Consumentenbladen, vakbladen, sponsored magazines, relatiemagazines...we kunnen alles zelf, tot het drukken en verspreiden aan toe! Wil je toch liever online? Prima, dan maken wij dat digitale magazine voor jou. Ook dát kunnen we namelijk.

Magazines

Magazines is waar het voor ons ooit is begonnen en waar we héél veel ervaring in hebben. Consumentenbladen, vakbladen, sponsored magazines, relatiemagazines. We doen het allemaal. Daarbij kunnen we alles zelf. We hebben redacteurs en fotografen in dienst, maar regelen ook het drukken en verspreiden van begin tot eind. Liever online? Dan maken we met net zoveel plezier en professionaliteit een digitaal magazine.

Brochures

Aangezien we redacteurs, vormgevers én fotografen in dienst hebben, kunnen we volledig in eigen huis je brochures maken. Zo kun je straks je bedrijf onder de aandacht brengen op een manier die klanten bijblijft.