VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Tekst

/website /magazine


SCROLL

Tekst

De Van Munster Media Factory beschikt over een team van ervaren redacteurs. Zij helpen je graag met het schrijven van inhoudelijke en krachtige teksten die bijdragen aan het succes van je organisatie, of het nu voor print of online is. Interviewen, schrijven, redigeren...we doen het allemaal graag en altijd met het doel van de opdrachtgever in ons achterhoofd. Zo maken we samen impact.

Copywriting

Inspirerende teksten schrijven die je nieuwe bezoekers en klanten overtuigen. Klinkt als een vanzelfsprekendheid, maar voor wie het zelf probeert valt het in de praktijk niet altijd mee. Onze redacteurs doen niet anders en helpen je daar met alle plezier bij. 

Interviews

Interviewen...onze redacteurs doen niets liever. Voor de magazines die we in eigen huis maken, maar indien gewenst ook in opdracht. Een interview met een directeur of personeelslid voor bijvoorbeeld een nieuwsbrief, relatiemagazine of website? Geen probleem en met alle plezier, maar eigenlijk kan vrijwel alles op dit gebied.

Reportages

Onze redacteurs gaan graag op pad om pakkende verhalen te maken. Die kunnen overal over gaan en kunnen ook in opdracht gemaakt worden. Een bedrijfsreportage over uw bedrijf behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Een verhaal over de kracht van uw organisatie, geschreven vanuit het hart van uw bedrijf en ideaal om mee naar buiten te treden richting potentiele klanten en opdrachtgevers. 

SEO-teksten

Uiteraard hebben onze redacteurs zich verdiept in Search Engine Optimization (SEO). Om goed vindbaar te zijn in Google, heb je SEO-teksten nodig. Dat zijn teksten die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines. Als je dit op de goede manier doet, dan word je goed gevonden in Google op de zoekwoorden die voor jou van belang zijn. Zo trek je meer bezoekers naar je website. Wij helpen je daar graag bij.