VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Webdevelopment

/website


SCROLL

Webdevelopment

Webdevelopment is voor ons alles wat met het internet te maken heeft. Of het nu een leuke eenvoudige website is van de lokale hobbyclub, een uitgebreid en geautomatiseerd handelsplatform of elke stap daartussenin, wij kunnen het verzorgen.

Onze developers hebben tientallen jaren ervaring, hebben het begin van het internet nog meegemaakt en houden alle nieuwe technieken nauwlettend in de gaten.

Onepagers

less is more

Je hebt niet altijd een super uitgebreide website nodig. Soms is juist alles in één duidelijk overzicht beter dan meerdere pagina's.

Een mooi voorbeeld hiervan is www.makelaars.media
De hele business propositie wordt duidelijk gemaakt in één lange pagina.

Multipagers

voor als je meer te vertellen hebt

Wanneer je een assortiment hebt dat je wilt laten zien, of je hebt een bedrijf dat uit meerdere disciplines bestaat, dan heb je net even wat meer ruimte nodig. Een goede navigatie is dan belangrijk, zodat de klant zo snel mogelijk terechtkomt bij waar zijn of haar interesses liggen. 

Een goed voorbeeld van zo'n website is humanoffice.nl 
Een uitgebreid aanbod, maar een snelle manier om door het aanbod te filteren en bij je gekozen item uit te komen.

Webshops

online verkopen

De online markt is gigantisch en de concurrentie dus ook. Een goed functionerende webshop die snel laadt, gebruiksvriendelijk is en ook nog veilig met je data omgaat is dan geen luxe maar een must. Met die reden in het achterhoofd hebben wij een eigen webshop ontwikkeld. Geen opensource versie met alle veiligheidsrisicos van dien, maar een eigen robuuste oplossing die volledig te configuren is naar de wensen van de klant.

We maken dan ook geen gebruik van templates, maar ontwikkelen het front van de webshop helemaal naar eigen wens. Voorbeelden hiervan zijn onder andere lindentuintechniek.nl, rooz.amsterdam en CBDland.nl 
Drie totaal verschillende webshops, maar met dezelfde onderliggende motor, volledig naar smaak en wensen van de klant ingericht.