VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Dolfing Druten

/website /magazine /fotografie


SCROLL

Dolfing Druten

Voor Dolfing Druten hebben we meerdere concepten uitgewerkt tot eindproduct. Zo hebben we de huisstijl wat aangepast en gemoderniseerd en zijn we hierna verder gegaan op het allereerst ontwerpen en bouwen van de website. Daarnaast zijn we ook aan de slag gegaan met de jaarlijkse brochure die de hele productielijn bevat, in samenhang met de website. Toen Dolfing Druten haar 100-jarig jubileum ging vieren, kwamen ze bij ons met de vraag om rond dat thema een stijlvol magazine te ontwikkelen.

Opdrachtgever

Dolfing Druten

Merknaam

Dolfing Druten

Werkzaamheden

Webdevelopment
Foto en video
Vormgeving
Tekst
Print


website

Brandbuilding

Het ontwikkelen voor meerdere platformen

Ontwikkeling

Website

De kunst bij een bedrijf zoals Dolfing is om een website te maken die ondanks hun grote productaanbod toch overzichtelijk blijft. We hebben in overleg met de mensen van Dolfing een onderverdeling gemaakt van de verschillende onderdelen van hun bedrijf en daar de navigatie op aangepast. Alles is ontwikkeld in een eigen gemaakt CMS systeem waarmee de klant zelf gewenste aanpassingen kan doen op een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke manier. 

Ook zit er in de website een retailer bestelmodule. Hier kunnen hun retailklanten actuele prijzen inzien en bestellingen plaatsen. Dit alles op maat gemaakt naar wens van de klant.

Realisatie

Magazine

Een 100-jarig jubileum laat je natuurlijk niet zomaar aan je voorbij gaan. De klant had een fraaie collectie aan historisch fotomateriaal waarin de rijke historie van het bedrijf terugkwam. In samenspraak met de klant is hiervan, met toevoeging van begeleidend schrijven, een mooi magazine ontwikkeld.

Dit magazine is hier in te zien

Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden