VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Puur Porsche

/website /magazine /video /fotografie


SCROLL

Puur Porsche

Puur Porsche is een platform wat bestaat uit een maandelijks magazine, website en social media platform. Dit hele platform is om het merk Porsche heen gebouwd. We verzorgen de ontwikkeling van de huisstijl, het maken van het maandelijkse magazine en alles wat daar bij komt kijken. Ook jaarlijks terugkerende evenementen zoals het Puur Porsche treffen in Best  bij Eindhoven wordt door ons georganiseerd en vormgegeven. Eveneens het ontwerpen, ontwikkelen en bijhouden van de website behoort tot ons takenpakket.

Opdrachtgever

Van Munster Media Groep Nijmegen

Merknaam

Puur Porsche Magazine

Werkzaamheden

Webdevelopment
Foto en video
Vormgeving
Tekst
Social media
Print


website

Ontwikkeling

Het merk Puur Porsche

Puur Porsche is een platform dat bestaat uit een maandelijks magazine, website en social media. Dit hele platform is om het merk Porsche heen gebouwd. We verzorgen de ontwikkeling van de huisstijl, het maken van het maandelijkse magazine en alles wat daar bij komt kijken. 

Build

The Magazine

Het maandelijks terugkerende magazine wordt door ons gemaakt. Vanaf de ontwikkeling van het merk tot de vormgeving van huisstijl en stramien, alles is met elkaar verbonden. We zorgen ervoor dat elke maand weer een nieuw magazine van de persen afrolt met daarin spraakmakende en originele door onze eigen redacteuren geschreven verhalen en schitterende door onze fotografen verzorgde foto's. 

Create

fotografie

Bij een merk zoals Porsche hoor je recht te doen aan de inspanning die de ontwikkelaars van de auto's in hun product hebben gestoken. Hier kun je niet zomaar een foto van maken, hier moet je een kunstwerk van maken. Onze fotografen hebben zelf een Porsche hart en weten precies hoe ze dit in beeld moeten brengen, zodat alle lezers kunnen zien met wat voor prachtig product we te maken hebben.

ontwikkeling

Website & Social media

Het magazine komt maandelijks uit, maar om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen kun je niet om de snelle nieuwsgeving van social media heen. Daarom hebben we een website ontwikkeld waar we de laatste nieuwtjes op kunnen vormgeven in een prettig leesbaar formaat en deze nieuwtjes en artikelen verspreiden we via de bekende social media kanalen.