VMMF
VAN MUNSTER MEDIA FACTORY

Wolbert Sportscars

/website /fotografie


SCROLL

Wolbert Sportscars

Wolbert Sportscars is een begrip in de wereld van de Porsche liefhebbers.

Zoals ze zelf omschrijven "Porsche is wat ons drijft en onze grote passie. Als pure liefhebbers zijn we zeven dagen per week met dit iconische automerk bezig."

Wij hebben het privilege gehad om een mooie website voor Wolbert Sportscars te maken en hun social media kanalen te mogen beheren.

Voor hun media uitingen verzorgen wij de fotografie en (co)schrijven we hun teksten.

Opdrachtgever

Wolbert Sportscars B.V.

Merknaam

Wolbert Sportscars B.V.

Werkzaamheden

Webdevelopment
Foto en video
Tekst
Social media


website

Build

website

De website is gemaakt met in het achterhoofd een visitekaartje voor het bedrijf en een manier om het geweldige aanbod van Porsches zoveel mogelijk eer aan te doen. 

Voor Wolbert hebben we een custom CMS ontwikkeld waar ze hun eigen aanbod volledig in kunnen beheren. Doordat we een eigen systeem hebben ontwikkeld kunnen we 100% aan de eisen van de klant tegemoet komen.

Wolbert.nl

Maintain

social media

Een website en mooie foto's is één ding, maar als niemand die producten te zien krijgt schiet je alsnog het doel voorbij.

Daarom houden wij voor Wolbert de social media kanalen bij en brengen we zo hun merk en producten mooi onder aandacht, zonder dat ze er zelf een extra taak bij hebben gekregen.

Create

fotografie

We hebben de auto's van Wolbert Sportscars vaak voor onze lens gehad en deze foto's zijn meerdere keren gepubliceerd in PUUR Porsche Magazine.

Een auto zoals een Porsche kun je niet zo maar even fotograferen. Je moet proberen de lijnen, snelheid en passie vast te leggen.

We werken met liefhebbers voor liefhebbers en mede hierdoor denken we juist die passie goed vast te kunnen leggen.